| Yoh VS Faust VIII | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Silva Hakemler
| Konu: Yoh VS Faust VIII Paz Şub. 08, 2009 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Yoh Asakura 3. Seviye Shaman
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Paz Şub. 08, 2009 5:52 pm | |
| Yoh önceden maçın olduğu yere gelerek yamurlu havada kafasınaa gazeteyi geçirerek Annanın gelmesini bekliyordu.Her zamanki gibi rahat ve sakindi.Islık çalarak çevresine bakındı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:30 am | |
| Erken gelerek rakibini görmek ister.Bir iki adımilerledikten sonra ilerd birisini görürü.Bu yohtur ancak faust rakibi olup olmadığını bilmiyordun onun için yanına gidip bilgi almaya çalışır.
-Faust:Merhaba Shaman yoh Asakura senmisin ? |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:31 am | |
| yoh karşısında paltolu ve şapkalı adamı görünce şaşırır.Önce şöyle bir bakar sonra gülümseyerek
-Yoh:Evet benim
diyerek elini kafasına götürüp gözlerini kapatarak gülümsemede ekleyerek kaşır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:33 am | |
| Faust şaşırır ve belli etmeden ürkek şekilde
-Faust:Senide o diğer kötü shamanlar gibi sandım.Benim adım Faust bu günkü maçta rakibin benim.
diyerek sakince yoha bakar. |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:35 am | |
| Daha maçın başlamasına 5 dk vardır.Yoh ne olduğunu anlamamıştır.Bu ona yapılan bir komplomuyudu açıkçası bunuda bilmiyordur.Herşey yolundaymşçasına Sakince dewam eder. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:37 am | |
| Faust bu durumdan yararlanarak kendisi hakkında bir kaç bilgi verir.
-Faust:Ben shamanım ve kemik bölgesi büyücülüğünde özel yeteneğim vardır.İskeletleri kontrol edebilirim.Turnuvayı kazanıp kral olacağım aman sevgilim elayzayı tekrar hayata döndürebileceğim.Bunun için turnuvaya katıldım.Bu yüzden karşıma kim çıkarsa çıksın beni durdurmalarına izin vermem.Şimdi iskeletlerim sizlere sesleniyorum.Kalkın ve karşımdaki shamanı yok edin yok edinki bende amacıma ulaşayım.
dedikten sonra mezarların altından bir bir iskeletler çıkar ve yoha saldırır. |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:48 am | |
| Yoh neye uğradığını şaşırır.iskeletler önce karnına bir tekme atar sonra elineki Light Swordü alırlar.diğer geri kalanlar ise yohun karşılık vermemesi için sıkıca tutarlar.Ancak yoh olanların etkisinde kalmış ona yapılan tuzağın farkında bile değildir.İskeletlere teker tteker vurmaya çalışır ve light sword üneulaşarak kendisini korumaya başladı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:51 am | |
| Faust bu sefer bitiniskeletlerle yohu ezmek istiyordu.
-Faust:İskeletlerim şimdi birleşin ve tekbir saldırıyla yohu düşürün.Kemik bölgesi ezişiiii
bunun ardından iskeletlerin her parçaları birleşerek pembe biçimde güç oluşturarak yohun üzerine çöktüler.Sonra Faust kahkaha atarak
-Faust:Bir shaman daha elendi
diyerek kendisiyle gurur duydu. |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:54 am | |
| Yoh o sırada
-Yoh:Amidamaru Ruh birliği Light Sworde gir.
dedi ve fruyokusunu kullanarak fausta doğruyürüdü.Kızgın bakarak;
-Yoh:VIII. Faustu son Faust yapmanın zamanı geldi
diyerek kılıcını ona doğrulttu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:55 am | |
| Faust sakindi amacına ulaşmıştı ve iskeletleri yoha göndermeye dewam etti. |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 12:58 am | |
| Yoh iskeletleri gerçek rakibiymişçesine saldırara yıkıp kırsada iskeletler faustun parmak şıklatmasıyla tekrar canlanıyordu.Yoh neye uğradığını şaşırmıştı.Hırsı ve öfkesi onu çileden çıkarmıştı.Öfkesi yüzünde kör olmuştu adeta.Olnların farkında bile değildi.öfkesiyle saldırdığı için fruyokusunuda çabuk harcamıştı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:02 am | |
| Faust bir kaç iskelet daha yolladı onlarda parçalandı ama parmağını şıklatarak tekrar oluşturdu.Yoh öfkesinden ne yapacağını bilemez hale gelmişti.O sırada Faust kehanet çanına baktı ve karşılaşa yeni başlıyordu.Yoh ise karşılaşmada fruyokusunu kullanamayacaktı.Bütün fruyokusuyla iskeletlere saldırdığı için fruyokuunun büyük miktarını azaltmıştı.O sırada faust yoha bakarak güldü ve şöyle dedi;
-Faust:Yoh çok yorulmuş görünüyorsun halbuki karşılaşma yeni başlamıştı.
diyerek ses tonunu ciddileştirdi.
-Faust:Yerini al ve hazır ol shaman. |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:04 am | |
| Yoh o sırada aklı başına gelmişti ama çok geç kalmıştı.Faustun oynuna geldiğini fark ettti ve bir strateji düşünmesi gerekliydi.Bu maçta yenik düşeceğini o anda anladı ve sadece maça konsantre olmayıplanladı.Yerini aldı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:06 am | |
| -Faust:Kalk elayzam kalk kalk ve rakibinle tanış.
Osırada yeşil şekildeki ışıklar faustun paltosunun içinden çıkarttığı iskelette birleşerek tam fruyokuyla elayza tam vücut ortaya çıktı.
-Faust:Elayza yohla tanış yoh yok oluşunla tanış.Şimdi elayza Giotin vuruşu. |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:09 am | |
| Yoh saldırıyı kılıcıyla kesti ama fruyokusu azalmaya başlamıştı.Son kırıntıları kullanıyordu.Saldırıyı kestikten sonra bütün vücuduyla elayzaya yüklendi.Elayza bundan etkilenerek saldırı pozisyonunu bozarak 1-2 adım geri çekildi.
-Yoh:Orda hiç kimse yok boş bir kabuk.fruyokuyla doldurulmuş sarışın bir bebek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:10 am | |
| yohun sözlerini duyan faust şaşkınlık içinde kalmıştı.yoha öfkelenerek baktı.
_Faust:Kimse ama hiç kimse benim elayzama böyle bişi diyemez anlıyormusun benii.Elayza saldır Giotin vuruşu. |
|
| |
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:12 am | |
| Yohun sözleriyle öfkelenen faust yoha yaptığı sadırıların şiddetini 2 ye katlayarak saldırmaya başlamıştı.yoh biraz dayandı ve sonra bütün fruyokusunu kaybederek yere düştü. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:14 am | |
| Faust yoha baktı.
-Faust:Fruyokun bitti ve ben hükmen galibim.Şmdi Kimse benim elayzamla böyle konuşamaz bunun için öleceksin.Bütün iskeletler birleşsin ve bir tek saldırı da odaklansın.
Faustun arkasına koaman bir iskeet birliği oluşarak dew biriskelet oluştu ve kafasında faust durarak
-Faust:Öbür dünyaya gidiyorsun yoh
diyere bağırdı ve dew iskelet yumruğu ile yoha doğru saldırdı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:18 am | |
| Lenny osırada oradan geçiyordu ve olanları gördü.Müdahele etmek istediHızlıca Basonu guanduma yerleştirdi.
-Lenny:Bason Speed Tempo Attack
bunun üzerine faustun dew iskeleti parçalanarak düştü.Lenny yoha bakarak.
-Lenny:Az önce o çocuk ruhlar dünyasına sana tek kişilik bilet kesiyordu neyseki müdahale ettim.buna izin veririmiyiz hayır çünkü birdahaki sefere senin işini ben bitireceğim.
diyerek atıyla oradan ayrıldı. |
|
| |
Silva Hakemler
| Konu: Geri: Yoh VS Faust VIII Salı Şub. 10, 2009 1:21 am | |
| Silva müdahale edecekti ama geç kalabilirdi neyseki lenny zamanında gelmişti.Fauta bakarak galip geldiğini açıkladı +100 Fruyoku yoha bakarak bir maçı daha olduğunu söyledi.bol şans diledi ve yohu evine kadar götürüp ortadan kayboldu.
Yoh +50 fruyoku | |
|
| |
| Yoh VS Faust VIII | |
|